Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Rabia BAŞER AÇIKGÖZ Hastanemizdeki Görevine Başlamıştır.
16 Şubat 2023

Bartın Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak ataması yapılan Op. Dr. Rabia BAŞER AÇIKGÖZ hasta kabulüne başlamıştır.

Op. Dr. Rabia BAŞER AÇIKGÖZ 04.03.1987 Ankara doğumludur. Lise eğitimini 75. Yıl Anadolu lisesi, Tıp Eğitimini Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Uzmanlığını ise Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı alanında tamamlamıştır. 27.03.2020 tarihi itibarı ile Bartın Devlet Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak atanmış ve görevine başlamıştır.