Mahremiyete Uygun Rahat ve Güvenli Doğum
03 Mart 2020

Bartın Devlet Hastanesi’nin ek binasında bulunan Doğum Ünitesi’nde faaliyete geçen TDL (Travay-Doğum -Lohusa) odaları, anne mahremiyetine önem veren ev konforundaki tarzıyla, hem hasta ve hasta yakınlarının hem de personelin takdirini topluyor.

Her gün bir öncekinden daha hızlı, daha nitelikli ve etkin hizmet verebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bartın Devlet Hastanesi yönetimi, TDL odaları sayesinde memnuniyeti en yukarıya taşımış gibi görünüyor.

Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Abdullah Danışman ve Hastanenin İdari ve Mali Hizmetler ile Destek ve Kalite Hizmetleri’nden Sorumlu Müdürü Hasan Can, ek binada bulunan Doğum Ünitesi’nde yeni faaliyete geçen TDL (Travay-Doğum -Lohusa) odalarını gezerek hem hasta ve yakınlarının hem de personelin görüşlerini aldı. Hastane yönetimi gözlemden edinilen fikiri, birkaç kare fotoğraf eşliğinde “Hastalarımızın ve görevli sağlık personelimizin memnuniyeti bizi çok mutlu etti” diyerek kamuoyuyla paylaştı.

TDL (Travay-Doğum -Lohusa) odaları; Anne adaylarının hasta mahremiyetine uygun, ev konforunda, rahat, güvenli ve tecrübeli doğum ekibiyle yatağında doğum yapıp bebek ile annenin ilk ten temasının sağlanarak iyileşme sürecinin hızlanmasıyla aynı odadan taburcu olmasını sağlayacak özel odalardır.

• TDL Hergün Haber.jpeg
  • BartınHalkGazetesi.jpg