Hastanemize Ataması Yapılan Uz. Dr. Serap SAPMAZ Görevine Başlamıştır.

Bartın Devlet Hastanesine ataması yapılan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Serap SAPMAZ tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

Uzm. Dr. Serap SAPMAZ 1988 Bolu doğumludur. Lise eğitimini Bolu Fen Lisesi, tıp eğitimini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında tamamlamıştır. Doktora öğrenimini İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sosyal Pediatri alanında sürdürmektedir.28.12.2019 tarihi itibarı ile Bartın Devlet Hastanesi'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak atanmış ve görevine başlamıştır.

Sağlık Bakanlığımız tarafından atanan yeni hekimimiz ile birlikte Bartın Devlet Hastanemizin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı sayısı beşe yükselmiştir.