Hastanemize Ataması Yapılan Radyoloji Uzmanı Uz. Dr.İnanç YANIK Görevine Başladı
17 Şubat 2023

Bartın Devlet Hastanesine ataması yapılan, Radyoloji Uzmanı Dr. İnanç YANIK tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

14.02.1984 Tekirdağ doğumlu olan Uzm. Dr. İnanç YANIK Lise eğitimini Tekirdağ Fen Lisesinde tamamlamıştır. 2002 Ekim ayında Tıp eğitimine Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde başlamış 2008 yılında fakülteyi bitirip yine Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Radyoloji Ana Bilim Dalında Uzmanlık eğitimine devam etmiştir. 2014 yılında eğitimini tamamlayıp Midyat Devlet Hastanesinde Radyoloji uzmanı olarak mecburi hizmet görevini yapmıştır. 2016 Eylül-2016 Kasım Bartın Devlet Hastanesinde Radyoloji uzmanı olarak görevini sürdürmüştür. 2016 Kasım-2019 Ocak tarihleri arasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde çalıştıktan sonra 2019 yılı Ocak ayı itibariyle Bartın Devlet Hastanesine Radyoloji Uzmanı olarak atanmış ve göreve başlamıştır.

Sağlık Bakanlığımız tarafından atanan yeni hekimimiz ile birlikte Bartın Devlet Hastanemizin Radyoloji Uzman sayısı üçe yükselmiştir.