"Yalın Hastane Yalın Dönüşüm’’ Proje Eğitimlerimiz Tamamlandı

‘’Yalın Hastane Yalın Dönüşüm’’ Proje Eğitimlerimiz Tamamlandı

Bartın Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından kabul edilen ‘’YALIN HASTANE YALIN DÖNÜŞÜM’’ adlı eğitim projemiz tamamlanarak tüm katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Toplam 10 gün süren eğitim programında, hastanemizin farklı bölümlerinde çalışan birim sorumluları, Bartın İl Sağlık Müdürlüğü, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Özel Ak Tıp Merkezi ve Özel Yaşam Tıp Merkezlerinde çalışanlar ve yöneticilerden oluşan 89 kişiye, Yalın Hastane Eğitimcisi Ferkut ÖZDEMİR tarafından yerinde ve uygulamalı eğitimler verildi.

Eğitimlerimizin tamamlanmasının akabinde, Eğitim Salonunda yapılan sertifika törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Abdullah DANIŞMAN, Bartın Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ersoy ALICI, hastane yöneticilerimiz ve tüm birim sorumlusu çalışanlarımız katılmıştır.

Yalın Hastane Eğitmeni Ferkut ÖZDEMİR’in açılış konuşması ile başlayan program, eğitim sürecinde yapılan uygulamaları içeren sunum ile devam etmiştir. Ardından tüm katılımcıları sertifikaları takdim edilerek program tamamlanmıştır.

Uygulanan ‘’YALIN HASTANE’’ eğitimlerimiz ile birlikte, hastanemizde başta hasta olmak üzere, tüm sağlık ekibinin beklentilerinin en üst seviyede tatmin edildiği yüksek kalitede hizmet üretebilmek için israflardan arındırılmış ve sürekli iyileştirmeler yapan bir sağlık işletmesi olmak için Yalın Hastane Sistemi kurumumuzda hayata geçirilecektir.

• DSC_1210.JPG
  • DSC_1168.JPG