Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Sema KOÇ YILDIRIM Hastanemizde Görevine Başladı

Bartın Devlet Hastanesine ataması yapılan, Deri ve Zührevi Hastalıklar UzmanıDr. Dr. Sema KOÇ YILDIRIM tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

Dr. Sema KOÇ YILDIRIM 1988 Gümüşhane doğumlu olup, 2006 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde üniversite eğitimine başlamıştır. 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ardından Gümüşhane Şiran Devlet Hastanesi'nde 4 ay süreyle görev yaptıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine başlamış ve Ocak 2018 Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Mayıs 2018 itibarı ile Bartın Devlet Hastanesi'ne Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı olarak atanmış ve görevine başlamıştır.