5 Haziran Dünya Çevre Günü
05 Haziran 2024

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla farkındalığın artırılması adına, Bartın Devlet Hastanesi ana yerleşkesinde çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Hastanemizde stant açılarak hasta ve hasta yakınlarına broşür dağıtılmıştır. Çevreyi korumanın önemi ve gerekliliğine dair bilgilendirme ekranlarından slayt gösterimi gerçekleştirilmiştir. Hasta ve hasta yakınlarına plastik poşet kullanımı yerine bez poşet kullanımı teşvik etmek adına bez çantalar hediye edilmiş olup isteyen vatandaşlarımıza çam ağacı fidanı verilip ağaç dikimi teşvik edilmiştir.

ç2

ç3