DİYABET OKULU EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 21/03/2019

Bakanlığımızın yürütmüş olduğu ‘’Türkiye Diyabet Önleme Ve Kontrol Programı’’ kapsamında diyabetli bireylerimize diyabet okulu altında katılımcılarına katılım belgeleri ile birlikte Diyabet Okul Eğitimi verilmiştir.

Bu kapsamda hastanemizde diyabetli hastalarımıza Endokrinoloji Ve Metabolizma Uzmanı Uzm. Dr. Sevgül FAKI, diyabet eğitim hemşiresi Esra SARIMEHMETOĞLU,diyabet eğitim hemşiresi Selin BİLGİN, fizyoterapist Ceylan Kaygısız,  diyetisyen Nihal UYKAL, psikolog Ozan AKÇİCEK tarafından diyabet eğitimi verilmiştir. Başhekim Yardımcısı Dr. Özgür DOLMA tarafından diyabetli hastalarımıza katılım belgeleri ve diplomaları sunulmuştur. Ayrıca eğitim programına katılım ücretsiz olup eğitim sonunda diyabet okulu adına katılım belgesi verilmektedir.

• diyabet3.jpg
  • DSC_3081.JPG