Hastanemize Yeni Atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ece DEMİRCİ BODUR görevine başladı

Bartın Devlet Hastanesi, doktor kadrosuna bir yenisini daha ekledi. Hastanemize ataması yapılan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ece DEMİRCİ BODUR, Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binamızda tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

Aslen Zonguldak’lı olan Uzm. Dr. Ece DEMİRCİ BODUR, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını tamamladı. Bartın Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Uzm. Dr. Ece DEMİRCİ BODUR, Bartın’a gelmekten ve bu güzel ilde görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, burada bulunacağı süre zarfında hastalarına en iyi hizmeti sunmak için çabalayacağını belirtti.

Sağlık Bakanlığımız tarafından atanan yeni hekimimiz ile birlikte Bartın Devlet Hastanemizin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman sayısı dörde yükselmiştir. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimlerimizle birlikte çocuklarımızın her türlü tedavisi polikliniklerimizde ve çocuk servisimizde yapılarak Bartın Devlet Hastanesi olarak Bartın halkına en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağız.