Sayın Valimiz Nusret DİRİM Devlet Hastanemizde İncelemelerde Bulundu

Sayın Valimiz Nusret DİRİM Bartın Devlet Hastanemiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binasında Acil Servis, Poliklinikler, yataklı servislerimizi ana binamızda ise yakın zamanda faaliyete geçen Palyatif Bakım Merkezimizi, Poliklinikleri ve Acil Servisimizi, yine hastanemize bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizi ziyaret ettiler.

Sayın Valimiz Nusret DİRİM, ziyaret ettiği alanlarda hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, sıkıntılarını dinledi. Hasta ve hasta-yakınları ile sohbet eden Sayın DİRİM, onlara moral vererek, yeni doğan bir bebeğe beraberinde getirdiği hediyeyi verdi.

Ziyareti sırasında Sayın Valimiz Nusret DİRİM’e Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun KOÇ, Hastanemiz Başhekimi Uz Dr. Abdullah DANIŞMAN,  eşlik etmiştir.

Ziyaret sonrası hastanemiz toplantı salonunda tüm idarecilerle bir araya gelen Vali DİRİM'e  Başhekimimiz Uz. Dr. Abdullah DANIŞMAN tarafından Bartın Devlet Hastanesi 2017 Faaliyetlerinin ve istatistik verilerinin yer aldığı brifing verildi. Vali DİRİM, özveri ile görev yapan tüm sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bartin_Vali_Dirim_Ziyaret.jpg