Sağlık Çalışanlarımız için Aşı Uygulaması Başladı

Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda Bartın Devlet Hastanesi’nde, sağlık çalışanlarının tamamını kapsamak üzere MHRS ( ALO 182 ) sistemi üzerinden alınan randevularla 08.30-24.00 saatleri arasında Covid-19 aşı uygulaması başlamıştır.

Aşı uygulamasının başlaması nedeniyle Bartın Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Sinan GÜLER, İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL, Başhekim Özkan PULAT ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Beyhan GÜLER’le birlikte uygulamayı başlattı.

Vali GÜNER aşı bölümünde yaptığı konuşmada “ Covid-19 mücadelesinde tarihi bir dönüm noktasına gelindiğini, aşı uygulamasıyla birlikte tedbirlere uymak şartıyla hastalığa yakalanma oranında azalma beklendiğini; aşıyla ilgili algoritmanın Sağlık Bakanlığı tarafından belirlendiğini, sağlık çalışanlarından sonra riskli yaş ve meslek gruplarına açılacağını; kendisinin de uygulama sırası geldiğinde aşı olacağını söyleyen Vali GÜNER, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdirle izlediğini, aşı döneminde aynı azim, gayret ve başarıya ulaşılacağından şüphesinin olmadığını” belirterek aşı uygulamasını başlattı.

İlk aşı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Özkan PULAT’a uygulandı.

Aşının ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

• DSC_6841.JPG
  • DSC_6861.JPG