Bartın Devlet Hastanesi Cihaz Bağışı

Güncelleme Tarihi: 18/12/2020

BARTIN DEVLET HASTANESİ CİHAZ BAĞIŞI

Bartın Devlet Hastanesi’ne Remzi ALTUNSOY tarafından 4 adet “Yüksek Akımlı Oksijen Tedavisi Cihazı” bağışı yapılmıştır.

Tabi sağlığa yapılan bağışlar bazen hiç ummadığımız bir yerde önemli olaylara vesile olup, hayat kurtarabiliyor. Remzi ALTUNSOY‘un yaptığı bu bağışlarla çok hayat kurtaracağına inanıyorum. Kendilerine sağlık hizmetlerine verdikleri destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Remzi ALTUNSOY rahmetli olan babası Fahri ALTUNSOY’ un adına bu bağışları yaptığını ve sağlığa yapılacak her türlü yardıma her zaman hazır olduklarını belirtirken "Sağlık hizmetlerinin önemi ve gerekliliği tartışılamaz bir durum, her an bizler de bu yataklarda olabilir, bu cihazlara ihtiyaç duyabiliriz. Sağlığa yapılacak katkılar her zaman bizim önceliklerimizin arasında olmuştur. Bu tarz ihtiyaçları karşılamaya elimizden geldiğince hazırız." dedi.

Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Özkan PULAT Remzi ALTUNSOY’a yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkürlerini iletti.

• DSC_9993.JPG
  • DSC_9996.JPG