Deri ve Zührevi Hastalıkları (Cildiye) Uzmanı Uzm. Dr. Ümit AKPINAR Hastanemizdeki Görevine Başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 26/11/2020

Bartın Devlet Hastanesinde Deri ve Zührevi Hastalıkları (Cildiye) Uzmanı olarak ataması yapılan Uzm. Dr. Ümit AKPINAR hasta kabulüne başlamıştır.

Uzm. Dr. Ümit AKPINAR 20.01.1990 “Erzurum” doğumludur. Lise eğitimini Kırşehir Fen Lisesi, Tıp Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce), Uzmanlığını ise Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Bölümü, Ankara Şehir Hastanesi Dermatoloji Bölümünde Deri ve Zührevi Hastalıkları (Cildiye) alanında tamamlamıştır. 23.11.2020 tarihi itibarı ile Bartın Devlet Hastanesi’ne Deri ve Zührevi Hastalıkları (Cildiye) Uzmanı olarak atanmış ve görevine başlamıştır.