Misyon, Vizyon, Değerler ve Kalite Politikamız

Güncelleme Tarihi: 12/05/2020

MİSYONUMUZ

Sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, çalışan ve hasta güvenliğini ön planda tutarak, gelişmiş teknolojiyle donatılmış tesislerimiz ve uzmanlaşmış kadrolarımızla kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.

VİZYONUMUZ

Toplumumuzun yaşam kalitesini arttırmak amacıyla modern tıbbın imkânlarını kullanarak tüm sağlık tesisleriyle kaliteli sağlık hizmeti sunumunda öncü rol üstlenen hastane olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

Önce insan,
   Empati,
   Ulaşılabilir olmak,
   Problem çözme,
   Hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı,
   Hasta çalışan güvenliği,
   Kalite ve güvenilirlik,
   Bilimsellik, verimlilik,
   Tıbbi deontoloji ve etiğe uyum,
   Takım çalışması,
   Bütüncül yaklaşım,
   Şeffaflık, hakkaniyet.
   Yalınlaşma

KALİTE POLİTİKAMIZ

1-) Önceliğimiz hasta ve yakınlarının beklentilerini karşılayarak, memnuniyeti en üst düzeyde tutmak.

2-) Çağdaş yönetim anlayışı ile kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek: Hastanemizde sunulan her türlü sağlık hizmetinin etik ilkelere bağlı olarak hasta ve çalışan memnuniyetini sağlayacak şekilde verilmesini sağlamak. Yeni hastanemizde hizmet birimlerinin eksikliklerini tamamlamak, optimal şartlarda çalışır duruma getirmek.

3-) Hasta, tedarikçi ve tüm çalışanların kuruma duyduğu güveni sürekli geliştirerek dürüst kaliteli sağlık hizmeti sunmak: Hastanede birim bazında çalışma düzeni ve kalite verimlilik doğrultusunda gerek görülen tüm alt yapı cihaz, donanım eksikliklerini gidermek, çalışanların güvenli ortamda çalışması ve hasta memnuniyetini sağlamak.

4-) Kaynaklarımızı etkin kullanmak: Hastanemizde hizmet sunma şeklimizdeki problemleri çıkararak ve daha etkin çalışma yollarını gösterecek israflardan arındırılmış ve sürekli iyileştirme sağlayacak olan Yalın Hastane sistemini hastanemizde hayata geçirmek.

5-) Çalışanımızı sürekli eğitimle destekleyerek ekip ruhunu geliştirme sürecini etkinleştirmek: Hastane çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim faaliyetlerini düzenlemek, bölüm bazlı eğitim gereksinimlerini belirlemek ve bunların tamamlanmasını sağlamak.

6-) Çalışanın gurur duyduğu güler yüzlü, içten, insana saygılı çalışma ortamı sağlamak: Çalışan memnuniyetini güçlendirerek hasta memnuniyetini en üst seviyeye taşımak.

7-) Çevreye saygılı olmak.

8-) Bölgemizin en saygın ve güvenilir hastanesi olmaktır.

Misyon, Vizyon, Değerler ve Kalite Politikamız.pdf