Bartın Devlet Hastanesinde Üst Düzey Koronovirüs Önlemi
20 Mart 2020

Bartın Devlet Hastanesinde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında elle temasın yoğun olduğu alanlarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Hastanede rutin temizlik işlemlerinin dışında yapılan bu çalışmalarla ilgili hastane yönetimi “Hastanemizde rutin temizlik sürecinin haricinde hijyen çalışmaları için detaylı temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yapılmaktadır. Bu kapsamda poliklinikler, bekleme alanları, asansörler, merdivenler, mescitler, tuvaletler, yataklı servisler, hastane bahçesi ve özellikle elle temasın yoğun olduğu alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.  Bu süreçte enfeksiyon komitesinin önerileri doğrultusunda dezenfeksiyon çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir” açıklamasında bulundu.

• BASINKORONA.jpg