‘’Yalın Hastane Yalın Dönüşüm’’ Projesi Onaylandı

Bartın Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan  ‘’YALIN HASTANE YALIN DÖNÜŞÜM’’ adlı eğitim projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından kabul edilerek imzalandı.

Hastanemizin ‘’YALIN HASTANE YALIN DÖNÜŞÜM’’ başlıklı projesi başarılı bulunarak onaylandı. Destek almaya hak kazanan proje, Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr. Abdullah DANIŞMAN ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Elif ACAR tarafından imzalandı.

Uygulayacağımız bu proje kapsamında iki gurup halinde bir ay arayla 5 er günlük 40+40 saat olmak üzere, birim sorumlularımız dan oluşan 80 kişiye uygulamalı Yalın Hastane Eğitimi verilecektir. Eğitim de Yalın Hastane Temel Kavramlar Değer-İsraf, Değer Akış Haritalama VSM, Beyin Fırtınası, Balık Kılçığı, Pareto Analizi, Kök Neden Analizi, Problem Çözme Teknikleri, Poke Yoke, A3 Raporlama, Kobetsu Kaizen, 5S Görsel Yönetim konularında eğitim verilerek, hastanemiz Acil Servis ve Ameliyathanesinde saha uygulaması yapılacaktır.