Bartın Devlet Hastanesi

Bartın Devlet Hastanesi

Sayın Valimizin Eşi Burcu DİRİM’den Hastalarımıza Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 05/03/2018

Sayın Valimiz Nusret Dirim’in Eşi Burcu DİRİM Hanımefendi, Bartın Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek binamızdaki Nisaiye Servislerineziyarette bulundular.

Ziyarette Burcu DİRİM’e Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr. Abdullah DANIŞMAN, Bartın Üniversitesi Rektör eşi Hatice UZUN, protokol eşleri ile  Diş Hekimi Halide KÜÇÜKKURT eşlik etti.

Diyaliz ünitesinde tedavi alan, Palyatif Bakım Merkezinde yatan tüm hastalarımızı ayrı ayrı ziyaret eden Burcu DİRİM, tüm hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, sıkıntılarını dinledi. Ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek binamızdaki Nisaiye servislerinde yeni doğan bebekleri ziyaret eden Burcu DİRİM, anneler ile bir süre sohbet ederek  çeşitli hediyeler verdi.

Burcu DİRİM hastane ziyareti sonrasında tüm sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

• DSC_9006.JPG
  • DSC_9018.JPG