Hastanemizde Tükürük Bezi Tümörü Ameliyatları Yapılıyor

Hastanemizde tükürük bezi tmörü ameliyatları başarıyla yapılıyor.

Hastanemize başvuran çene altı (submandibuler) tükürük bezinde taşlar bulunan ve kulak önü (parotis) tükürük bezinde kitle bulunan iki hastaya Kulak Burun Boğaz hekimlerimiz Op. Dr. Mehmet Hakan GÖRGÜLÜ, Op.Dr. Fatih ÜNAL, Op.Dr.İsa YAVUZ, Op.Dr. A Serhat ERDOĞAN tarafından başarıyla operasyon gerçekleştirildi.

Submandibuler ve parotis tükürük bezleri; yüz kaslarını ve dili hareket ettiren sinirlerle ve dilin tat duyusunu algılayan sinirle çok yakın ilişkide olmaları nedeniyle bu organlara uygulanacak ameliyatların zorluk derecesi yüksektir.

Olası riskler nedeniyle çoğunlukla üniversite hastanelerinde yapılan bu ameliyatlar artık hastanemizde güvenle yapılabilmektedir.

Hastanemizde geçirdikleri ameliyat sonrası sağlıklarına kavuşan iki hastamız TY ve SY’ de ameliyatta bulunan tüm hekimlere, ameliyat ekibine ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ettiler.

Tükürük bezi tümörü.jpg